Bagedyst-stjerne totalt nedlagt på ferie

20/2/23 09:45

Thea M. Andersen

I 2015 deltog Liv Martine i DR-programmet "Den store bagedyst". Her ses hun med Micki Cheng, Pernille Stigsgaard Morthensen og Ditte Julie Jensen. Foto: DR
Liv Martine har været ramt af sygdom under sin Thailand-ferie.

Hvis man følger Liv Martine, som vandt ”Den store bagedyst” i 2015, på sociale medier, så er det næppe gået ens næse forbi, at hun, manden Mads og deres to børn, Frode og Luis, i øjeblikket er på ferie.

Bagedyst-stjernen og familien tog til Thailand i starten af februar.

Siden da har Liv Martine delt adskillige ferie-billeder med sine 141.000 følgere på Instagram, hvor hun beskriver, hvor de befinder sig, hvordan de har det og hvad de oplever.

Nu deler hun et nyt opslag, hvor hun fortæller, at hun har 'været total nedlagt'.

"Min blå challenge er midlertidigt på stand-by. Jeg har nemlig været total nedlagt, og @madsniemann var så sød at forevige det," skriver hun til opslaget og tilføjer:

"Shit en omgang! Jeg er ved, at være på toppen igen, men ej det der er ikke sjovt! Og det er altså bare next level med to børn, hvor af den ene ammer. Vi satser på, at det var den omgang for mig på denne tur! Som @simonethoruperiksen sagde: ‘Du skal altid lige igennem sådan en tur, når du er i Thailand."

Sammen med teksten har hun delt et billede af sig selv, hvor det er tydeligt at se, at hun har været ramt. Her ligger hun nemlig i fosterstilling i en bruseniche.

Du kan se opslaget herunder.