Bager fra SuperBrugsen lavede joke om romkugler - men det skulle han aldrig have gjort

Nyheder
Foto: Facebook
Foto: Facebook
I et video på SuperBrugsens Facebook lavede Jens en joke om romkugler, som alle ikke var lige tilfredse med.

Lige nu læser andre også

En bagermester ved navn Jens Rasmussen, der har sin daglige gang i SuperBrugsen i Havdrup, har fået en masse opmærksomhed efter en helt særlig Facebook-video, der blev delt på butikkens side den 7. september.

I videoen som du kan se herunder forklarer Jens Rasmussen med et blink i øjet, at han har spist romkugler siden 9. klasse, og at han ikke har haft en sygedag siden da.

Men den joke skulle han aldrig have lavet - i hvert fald ikke hvis han gerne ville undgå at blive centrum for en stor debat i medierne.

Den kan du se ved at klikke her.

Det var dog ikke alle, der fangede ironien i videoen, og det resulterede i, at han blev anmeldt til Fødevarestyrelsen for at dele informationer, der ikke var videnskabeligt bevist.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

“Vi blev ringet op af Fødevarestyrelsen, der fortalte os, at vi var blevet anmeldt for at have påstået i Facebook-videoen, at romkugler skulle være sundhedsfremmende”, siger Jens Rasmussen til avisen.

Han tilføjer hertil, at kommentaren selvfølgelig ikke var slynget ud for at genere nogen.

Grundet anklagerne lavede Jens Rasmussen endnu en video på SuperBrugsens Facebook, hvor han sagde undskyld for at have lavet joken, som ikke faldt i lige god jord hos alle.

Undskyldningsvideoen har fået stor opbakning, og den er set mere end 200.000 kan du se ved at klikke her.

Anbefalet til dig