Bauhaus advarer kunderne: Du kan miste mange tusinde kroner

Nyheder
Genrefoto: ArDanMe / Shutterstock.com
Genrefoto: ArDanMe / Shutterstock.com
Bauhaus udsender nu en advarsel til sine kunder.

Mest læste i dag

"PAS PÅ!"

Sådan starter Bauhaus Vejles nyeste Facebook-opslag, som har til formål at advare byggemarkedet mange kunder mod et særligt svindelnummer.

På trods af, at advarslen er udsendt af det lokale varehus, så gør samtlige Bauhaus-kunder klogt i at læse med her, da fupnummeret, der er i omløb, kan koste uskyldige danskere mange tusinde kroner.

Sagen er den, at der i øjeblikket florerer falske Facebook-sider med Bauhaus' navn.

Facebook-profilerne kontakter uskyldige Bauhaus-kunder, der har deltaget i en af byggemarkedets konkurrencer:

"Der er falske Bauhaus Facebook-sider i omløb, som kontakter deltagere i vores seneste konkurrence og påstår, at de har vundet", skriver Bauhaus Vejle i advarslen.

Kan koste dig mange tusinde kroner

Varehuset skriver videre, at svindlerne ofte prøver at få fat i kreditkortoplysninger, som de vil bruge til at tømme din konto.

Bauhaus Vejle slår derfor også fast, at de aldrig ville bede om personlige oplysninger eller lignende:

"De falske profiler beder ofte om private oplysninger, kreditkortnumre eller at du skal trykke på links. Det vil vi aldrig gøre."

Til slut kommer de med en klar opfordring til, hvordan man skal reagere, såfremt man bliver bedt om at dele følsomme oplysninger med en Facebook-profil fra 'Bauhaus':

"Hvis du bliver kontaktet af en mistænkelig profil, som beder dog om private oplysninger eller lign., så anmeld den gerne. Tak!"

Du kan se det omtalte opslag herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig