Bauhaus deler stor nyhed: Kunderne kan få stor glæde af det

Nyheder
Foto: OK
Foto: OK
Nu er der glædeligt nyt til en række Bauhaus-kunder.

Mest læste i dag

OK har indgået en aftale med BAUHAUS om etablering og drift af 38 lynladere til elbiler foran 12 af byggevarehusets i alt 19 varehuse i Danmark.

Inden udgangen af 2024 forventes de nye ladepunkter at være klar til brug, og sammen vil de to virksomheder desuden arbejde på at afdække mulighederne for de resterende lokationer.

”I samarbejde med BAUHAUS gør vi det nemmere og mere attraktivt at være elbilist, for snart kan kunderne fylde indkøbskurven og få strøm på bilen på samme tid – og lige præcis den mulighed tror vi på er et vigtigt skridt mod at få endnu flere til at vælge elbilen til,” siger Kenneth Risborg Korsgaard, OK’s markedsdirektør inden for e-mobilitet.

”Vi er glade for at have landet den her aftale med BAUHAUS, og jeg ser frem til at fortsætte den gode dialog omkring de resterende lokationer,” supplerer Helle Søndergaard, OK’s partner development manager.

Sådan skriver OK i en pressemeddelelse.

En aftale der gavner kunderne

Hos BAUHAUS er der også glæde at spore. Byggevarehusets økonomidirektør, Kim Gravesen, ser frem til, at kunderne kan få glæde af ladestanderne.

"Med den nye aftale bidrager vi til etableringen af vigtig infrastruktur, og det ser vi som en fordel for omstillingen af den danske vognpark. Samtidigt er det en god service til vores kunder, som får mulighed for at oplade deres elbiler, imens de besøger vores varehuse," siger Kim Gravesen.

På de kommende ladestandere er der to ladeudtag, og det betyder, at hver enkel ladestander kan forsyne to ladetrængende elbilister med strøm samtidigt. Aftalen inkluderer således 76 lynladepunkter med en ladeeffekt på op til 120 kW, 240 kW og 400 kW.

Her placeres ladestanderne:

  • I første omgang etableres der 38 lynladere med 76 ladeudtag foran 12 varehuse hhv. Gladsaxe, Valby, Kolding, Tilst, Glostrup, Aalborg, Esbjerg, Holbæk, Odense, Roskilde, Sønderborg og Vejle.

  • Som en del af aftalen får BAUHAUS desuden etableret ladestandere til sin egen bilflåde.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig