Bauhaus udsender vigtig advarsel: Samtlige kunder børe vide det

Nyheder
Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Foto: Imago/Ritzau Scanpix
Hvis du handler i Bauhaus fra tid til anden, bør du læse med her.

Mest læste i dag

"PAS PÅ!"

Sådan starter Bauhaus Randers med at skrive i deres seneste Facebook-opslag.

Hvis du ikke havde gættet det allerede, så har opslaget til formål at advare byggemarkedets mange kunder mod et særligt svindelnummer.

På trods af, at advarslen er udsendt af det lokale varehus, så gør samtlige Bauhaus-kunder klogt i at læse med her, da fupnummeret, der er i omløb, kan koste uskyldige danskere penge.

Sagen er den, at der i øjeblikket florerer falske Facebook-sider med Bauhaus' navn.

Facebook-profilerne kontakter uskyldige Bauhaus-kunder, der har deltaget i en af byggemarkedets konkurrencer:

"Der er falske Bauhaus Facebook-sider i omløb, som kontakter deltagere i vores seneste konkurrence og påstår, at de har vundet", skriver Bauhaus Randers i advarslen.

Kan koste dig dyrt

Varehuset skriver videre, at svindlerne ofte prøver at få fat i kreditkortoplysninger, som de vil bruge til at tømme din konto.

Bauhaus Randers slår derfor også fast, at de aldrig ville bede om personlige oplysninger eller lignende:

"De falske profiler beder ofte om private oplysninger, kreditkortnumre eller at du skal trykke på links. Det vil vi aldrig gøre."

Til slut kommer de med en klar opfordring til, hvordan man skal reagere, såfremt man bliver bedt om at dele følsomme oplysninger med en Facebook-profil fra 'Bauhaus':

"Hvis du bliver kontaktet af en mistænkelig profil, som beder dog om private oplysninger eller lign., så anmeld den gerne. Tak!"

Du kan se det omtalte opslag herunder.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig