Beau blev taget på fersk gerning: Så overraskede han alle

Foto: Vest4Pest Lisburn/ Facebook.

Hos dyrlægen havde de aldrig set noget lignende.

De fleste hundeejere har oplevet det. Pludselig mangler noget - og hunder ser meget skyldig ud. Kort efter viser det sig, at det er den som har spist en sko eller andre ejendele i hjemmet. 

Beau havde fundet de helt store hundeøjne frem, da dyrlægen tog et billede ham og hvad han havde spist - og det er måske ikke så svært at forstå. 

Læs også

Kronprins Frederik fuld af beundring: "Jeg er meget imponeret"

For det første fordi Beau i det øjeblik sikkert havde haft bedre dage - og for det andet, fordi den havde intet mindre end ni sokker på samvittigheden.

Det var Beaus ejere der tog den på fersk gerning, da de så en sok forsvinde i gabet på Beau. Herefter tog de kontakt til dyrlægen. Ejerne blev bekymret for, om sokken kunne gøre skade i Beaus tarme og derfor satte de straks kursen mod dyrlægen.

Overraskede alle 

Hos dyrlægen fik Beau et middel som fik ham til at kaste op, så sokken kunne komme retur og det gjorde den skam også. Men sokken returnerede ikke alene, den havde følge af intet mindre end otte andre sokker, som Beau tilsyneladende også havde fortæret. 

Dyrlægen hos den britiske dyreklinik havde aldrig set noget lignende, og der blev taget et billede af Beau - og de ni sokker - til klinikkens Facebookside. 

Beau havde været på den helt store sokke-rov, inden ejeren tog den på feskgerning. Foto: Vest4Pest Lisburn/ Facebook. 

"Beau's ejere kotaktede os, da det de så ham spise en sok. Vi bad dem komme med ham, så vi kunne få ham til at kaste op, da der var fare for at sokken kunne sætte sig fast i hans tarme. Til alles store overraskelse, kom der ikke kun én sok, ikke to, men ni!! Han ser ud til at have ondt af sig selv. Lad os håbe, at han har lært at holde sig væk fra sokker, fra nu af," sådan skriver dyreklinikken til opslaget med Beau.

Du kan se hele opslaget herunder: