Bed du også mærke i det? - Frederik og Marys juletræ vækker opsigt

09/12/20 11:49

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Særligt en detalje ved et nyt billede af kronprinsfamiliens juletræ vækker lige nu opsigt.

Det kom som noget af en overraskelse, da Kongehuset tidligere på ugen offentliggjorde nyheden om, at kronprinsparrets ældste søn - prins Christian - var testet positiv for coronavirus. 

Prinsen blev testet positiv efter et lokalt smitteudbrud på hans skole, Tranegårdsskolen i Hellerup, gjorde familien opmærksom på, at der kunne være grund til at få foretaget en corona-test. 

Det blev samtidig meldt ud, at resten af familien ville lade sig isolere. Det skete og i skrivende stund opholder kronprins Frederik, kronprinsesse Mary og deres børn sig i isolation i Frederik VIII’s Palæ på Amalienborg. 

Det har dog ikke sat en stopper for julehyggen. Det viser et opslag på Kongehusets officielle konto på Instagram. Her viser familien noget af den julepynt, der lyser deres hverdag op, frem. Det har været en stor succes blandt følgerne, der dog bider mærke i en særlig ting ved familiens juletræ. 

Hæfter sig ved særlig detalje

Flere end 32.000 følgere har trykket like på billedet af familiens oppyntning, når man kigger kommentarfeltet igennem er der dog en detalje, som familiens mange følgere særligt hæfter sig ved. 

Det drejer sig om en ting, som de fleste danskere henter ind i stuerne i løbet af december. Nemlig et juletræ. Eller faktisk snarere det tæppe, som jueltræet står på.

"Wauuuu et smukt juletræstæppe," skriver en følger, imens en anden kimer i: "Det flotte juletræstæppe er kommet til ære og værdighed på Amalienborg."

Det er dog ikke kun roser, der kommer. En kommentator ønsker sig fx lidt mere julepynt på de kongeliges træ.