Bedøm selv: Har Kim Kardashian fået fjernet ribben i jagten på skønhed?

23/06/2020

Nanna Christina Smidt

Et korset kan strammes meget, men om det kan give en talje som Kim Kardashians, det tvivler flere fans på. Foto: Shutterstock.
I en ny video på Instagram syner Kim Kardashians tajle ekstra smal, og hendes fans er bekymrede for, om hun har fået fjernet nogle af sine ribben i den nye video, hvor hun poserer i korset.

Mest læste i dag

Videoen, som du kan se ovenfor, viser realitystjernen iført et korset, der giver hende en lille talje.

Gammel video

I virkeligheden er det en gammel video, som Kim har delt. I opslaget skriver hun nemlig, at den er fra en rejse til London, som hun var på sidste år. Det skriver LadBible.

Hun fortæller, at hun havde korset på til Met Ball, men at det sad dårligt, så hun fløj hele vejen til London for at få et andet.

Yderligere fortæller den 39-årige realitystjerne, at hun er i gang med at forberede en masse looks, og at hun ikke kan vente med at vise, hvordan hun skal se ud til sin 40-års fødselsdag.

 

Men Kim, der har tilbragt lockdown med sin mand Kanye West og deres fire børn, har fået hendes fans til at vække bekymring over videoen.

Kim havde fået tusindvis af kommentarer inden for en times tid efter, at videoen blev langt ud, og folk spurgte, hvordan hun kan trække vejret, hvor hendes organer har det, og om hun fik nogle ribben fjernet.

 

Og mens mange mennesker har kommenteret for at sige, hvor god hun ser ud, har forskellige tilhængere også sagt, at videoen kan forårsage kropsnegativitet blandt piger og kvinder.

En skrev: "Dine forretninger er fantastiske, men dette produkt går over bord for mange piger og unge kvinder, der allerede kæmper med kropspositivitet. Dette er urealistisk!"

En anden kommenterede: "Er dette en vittighed? Hvor er hendes organer?"

Men flere spørger ind til hendes ribben, om der er blevet fjernet nogen der.

Historisk er fjernelse af ribben blevet udført på kvinder i det tyvende århundrede, hvor mange opnåede udseendet af at have en lille talje ved at have tæt snørrede korsetter samt at få fjernet de øverste ribben.

Bedøm selv videoen. Er Kims talje så smal på grund af korsettet, eller har hun fået fjernet ribben.

 

 

 

 

 

 

Mest læste

Anbefalet til dig