Bedstemor ændrede sit liv med én enkelt beslutning: Historien vil smelte dit hjerte

17/05/2023

Jesper Bengtson

Foto: YouTube
Historien har varmet hjerter hele verden over.

Mest læste i dag

En 65-årig bedstemor, der kæmpede med at få enderne til at hænge sammen økonomisk, fik ændret sit liv via en enkelt handling af venlighed. 

Bedstemorens daglige rutine involverede en tre kilometer lang gåtur til og fra arbejde. Hendes bil var brudt sammen for flere år tilbage og der havde hun ikke råd til at reparere den. 

Hendes stramme økonomi gjorde hverdagen til en udfordring.

En dag opdagede bedstemoren, Diane, en pose, der lå på jorden, da hun var på vej på arbejde.

Hvad hun fandt i posen, chokerede hende voldsomt.

Der var nemlig penge indeni, og det var ikke blot en lille sum, og beløbet kunne ændre hele Dianes liv drastisk. Der lå nemlig hele 100.000 kroner.

Tanken om at beholde pengene strejfede dog aldrig Diane. 

I stedet greb hun telefonen og kontaktede straks politiet for at aflevere den svimlende sum. Det viste sig, at pengene tilhørte et nygift par, som havde mistet dem tidligere samme dag. 

Politiet var imponeret over Dianes ærlighed, da hun afleverede pengene. 

I kølvandet på Dianes venlighed startede en velgører en indsamling på GoFundMe for at hjælpe hende med at reparere sin bil. 

Men historien om Dianes ædelmodighed spredte sig, og en lokal bilforhandler trådte til og forærede hende en helt ny Jeep. 

Udover den flotte nye bil voksede indsamlingen sig stor, og Diane modtog mere end 550.000 kroner i donationer.

Du kan se et billede af Diane og hendes nye bil herunder. Under billedet finder du en video, hvor Diane også udtaler sig om den store opbakning, hun har fået.