Bekæmp de hvide vægge med plakater

15/02/2019

Kasper

Har du også nogle hvide vægge, som du ikke ved, hvad du skal gøre ved?

Mest læste i dag

Så kan plakater være en rigtig god løsning til at få brudt det hvide. Hvis du ikke er så meget til farve og vilde motiver, kan du for eksempel vælge en flot bøgeskov i en dæmpet grøn farve. Så giver plakaten liv, samtidig med at det stadig passer ind i din boligindretning.

Hvis du er typen, der ikke kan få nok af farver, og som ikke er bange for at bruge hele farvepaletten, erMinida.dk bare endnu en mulighed for at slå dig løs. Her kan det se super cool ud, hvis du kører et farve-i-farve tema, hvor du for eksempel vælger en plakat med blå toner til en blå væg.

Hver sin stil til hvert sit rum

Der findes mange forskellige plakater med forskellige motiver og stilarter. Plakater er med til at skabe stemninger, og derfor kan det også være med til at påvirke, hvilken stemning der er i rummet. I et rum som soveværelset, hvor du gerne vil skabe ro, og hvor der ikke skal ske det vilde på væggen, kan et roligt naturbillede fungere rigtigt godt. Især hvis det bliver afstemt med de farver, som ellers er i rummet.

Der kan hænges plakater op i alle rum. For eksempel i køkkenet kan det være hyggeligt med en plakat, hvor din yndlingsopskrift på pandekager hænger, eller en fin plakat med årstidens grønsager.

Hvis du deler bopæl med din familie eller kæreste, kan en plakat også være en god måde at få jer alle draget ind i boligindretningen på. Det kan være et citat fra jeres yndlingsfilm eller en plakat med et motto, som I har derhjemme.

Vælg plakater i en god kvalitet

Du er måske tilbøjelig til at vælge en billig plakat, da du ikke umiddelbart kan se forskel. Specielt ikke, hvis du køber din plakat online. Men papirkvaliteten, som plakaten er printet på, har stor betydning for, hvordan plakaten ser ud, når den først bliver sat i en ramme. Derfor er det vigtigt, at plakaten er trykt på en tyk, god kvalitet, som ikke tager for let imod slag og tryk.

En plakat kan også være en rigtig god gave. Den kan både være meget personlig, men også ramme meget bredt. Hvis du for eksempel skal finde en plakat til din barndomsven, kan en plakat af jeres hjemby være en rigtig god gave. Du kan vælge en plakat i en lidt mindre størrelse, så det giver modtageren lidt større muligheder for, hvor plakaten kan hænge henne.

Anbefalet til dig