Bekræfter: Cykelrytter død

Af: Ida Hansson

|

14/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 25-årige cykelrytter mistede livet i en frygtelig ulykke.

Lige nu læser andre også

Hyldest er væltet ind til den vestaustralske cykelrytter Connor Lambert, efter han døde på tragisk vis i en træningsulykke onsdag i Belgien.

Bunbury-beboeren, der oprindeligt var af Irland, blev ramt af en lastbil på sin træningstur, efter at han var taget til Europa for at være mentor for et junior, Perth-baseret konkurrencedygtigt cykelhold kaldet X-Speed. Han døde på stedet.

Hans pludselige død sendte chokbølger gennem hele det vestlige Australiens tætte cykelsamfund, og han bliver nu hyldet af lokale klubber og World Tour-ryttere, Jai Hindley (Bora-Hansgrohe) og Luke Durbridge (Jayco AlUla). Det skriver CyclingNews.

"Jeg vil også bare sige, at vi mistede en rigtig god fyr i går, en rytter fra WA, ved navn Connor Lambert. Jeg vil gerne sende mine gode energier og tanker ud til hans familie og hele WA-cykelsamfundet, især da det er et ret lille samfund, men det er ligesom en stor familie, og jeg er virkelig knust over at høre om den nyhed," tilføjede Hindley ved et interview efter løbet på etape 11 af Tour de France.

Hindley, der i øjeblikket sidder på tredjepladsen i Tour de France, delte også en storie på sociale medier med et billede af duoen, der kører mod hinanden i deres yngre år.

"Det var et privilegium at kende dig og kalde dig en ven," skrev Hindley i billedteksten.

Connor Lambert var en ivrig konkurrenceracer gennem årene og spillede en stor rolle i at coache og vejlede unge cykelryttere som en del af South West Academy of Sport (SWAS), som han sluttede sig til i 2011.

Han blev 25 år.

Anbefalet til dig