Bekræfter: Filmstjerne død

31/1/23 08:38

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Filmstjernen sov stille ind i sit hjem i Los Angeles.

Cindy Williams, der spillede Shirley i Penny Marshalls Laverne i den populære sitcom Laverne & Shirley, er død. Det bekræftede hendes familie mandag.

Cindy Williams døde i Los Angeles i en alder af 75 onsdag efter en kort sygdom, sagde hendes børn, Zak og Emily Hudson, i en erklæring udgivet gennem familiens talskvinde Liza Cranis.

"Bortgangen af ​​vores venlige, morsomme mor, Cindy Williams, har bragt os dyb sorg, som aldrig rigtigt kan udtrykkes. At kende og elske hende har været vores glæde og privilegium. Hun var enestående, smuk, generøs og besad en strålende sans for humor og en glitrende ånd, som alle elskede," lød der i erklæringen.

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Hun medvirkede også i instruktøren George Lucas' film American Graffiti fra 1973 og instruktøren Francis Ford Coppolas The Conversation fra 1974. Men hun er bedst kendt for Laverne & Shirley, Happy Days-spinoffet, der kørte på ABC fra 1976 til 1983 og var i sin bedste alder blandt de mest populære tv-programmer. Det skriver The Guardian.

Cindy Williams spillede Shirley i showet om et par værelseskammerater, der arbejdede på en aftapningsfabrik i Milwaukee i 1950'erne og 60'erne.

Cindy Marshall, hvis bror, Garry Marshall, var med til at skabe serien, døde i 2018.