Bekræfter: Fodboldspiller død

Af: Ida Hansson

|

25/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Fodboldspilleren har mistet livet.

Lige nu læser andre også

Den tidligere Sheffield Wednesday og Nottingham Forest midtbanespiller Chris Bart-Williams er død i en alder af 49.

Han døde i USA, hvor han var mentor og træner. Nyheden kom få timer efter, at klubberne annoncerede deres tidligere angriber Trevor Francis' død. Det skriver The Guardian.

Den Sierra Leone-fødte Bart-Williams begyndte sin karriere som trainee hos Leyton Orient og fik sin debut som 16-årig.

Han spillede mere end 150 kampe for Wednesday, for hvem han spillede i Premier League som teenager, før han skiftede til Forest i juli 1995 for 2,5 millioner pund.

Han spillede 248 kampe for Forest og spillede senere for Charlton og Ipswich, før han rykkede til USA for at være træner- først i kvindernes college-fodbold. Det skriver Mirror.

Bart-Williams beskrev sig selv på sine sociale medier som "træner, college-rekrutterer, tidligere fodboldspiller" og var ejer og administrerende direktør for det amerikanske College Soccer rekrutteringsbureau CBW Soccer Elite, der arbejdede med college-bundne spillere.

Bart-Williams spillede 16 kampe for Englands U21-er og vandt en B-landskamp i 1994.

Foto: Instagram

Den tidligere Arsenal og Everton-stjernen Kevin Campbell, en tidligere holdkammerat hos Forest, tweetede: "R.I.P. Chris, elsker dig Bartman! Min bror, vi delte så store øjeblikke, og jeg er virkelig knust over den ekstremt triste nyhed!".

Anbefalet til dig