Bekræfter: Kendt skuespiller død

10/04/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Skuespilleren er sovet stille ind.

Mest læste i dag

Skuespiller Michael Lerner - kendt for roller i 'Elf', 'Barton Fink', 'Godzilla' og tonsvis af andre shows og film - er død. Det skriver hans familie.

Skuespillerens nevø, Sam Lerner, kom med den triste nyhed søndag, og skrev en lang billedtekst om sin onkel på sin Instagram.

"Vi mistede en legende i aftes. Det er svært at sætte ord på, hvor genial min onkel Michael var, og hvor indflydelsesrig han var for mig," skrev Sam Lerner og fortsatte:

"Hans historier inspirerede mig altid og fik mig til at forelske mig i skuespil. Han var den sejeste, mest selvsikre, talentfulde fyr, og det faktum, at han var mit blod, vil altid få mig til at føle mig speciel. Alle, der kender ham, ved hvordan han var sindssyg - på den bedste måde. Jeg er så heldig, at jeg fik så meget tid sammen med ham, og vi er alle heldige, at vi kan fortsætte med at se hans arbejde for evigt. RIP Michael, nyd dine ubegrænsede cubanske cigarer, behagelige stole og endeløse filmmaraton."

De nøjagtige omstændigheder omkring hans død er uklare. Det skriver TMZ.

Michael vil måske mest blive husket for sin fremtrædende rolle i Will Ferrell-komedien 'Elf' fra 2003 - hvor han spillede James Caans hårde chef, Fulton, som krævede en børnebog i verdensklasse. Selvfølgelig har han mange flere film på sit CV, før rollen i 'Elf' kom.

Bortset fra de førnævnte film har Michael Lerner været med i film som 'Blank Check', 'Newsies', 'Harlem Nights', 'For Richer or Poorer', 'The Mod Squad', 'Celebrity', 'A Serious Man' og mange andre.

Michael Lerner blev 81 år.