Bekræfter: Kongehus ramt af corona

08/01/2022

Nicolai Busekist

Foto: Shutterstock.com
Kronprinsessen er lørdag testet positiv for coronavirus.

Mest læste i dag

Kronprinsesse Victoria er lørdag blevet testet positiv for coronavirus. Det oplyser kongehuset i en pressemeddelelse, hvori de også meddeler, at hun har isoleret sig hjemme hos familien.

"Kronprinsessen, der er fuldt vaccineret, har forkølelsessymptomer, men har det ellers godt," lyder det også i pressemeddelelsen.

Kronprinsesse Victoria har i tråd med retningslinjerne fra de svenske sundhedsmyndigheder valgt at isolere sig hjemme hos sin familie. Derudover er der også blevet sat gang i relevant smitteopsporing.

Som følge af, at hun er testet positiv med coronavirus, er der dog pludselig opstået et behov for, at prinsesse Victoria og prins Daniels officielle program bliver justeret.

Foto: Shutterstock

Det forventes, at der vil være behov for at rykke rundt på og aflyse aftaler i de kommende syv dage, meddeler hoffet. 

Kronprinsesse Victoria blev smittet for første gang i foråret, hvor også prins Daniel blev syg. Ingen af ​​dem blev dog alvorligt syge.

I mandags blev kongeparret også testet positive for coronavirus, hvorefter de valgt at isolere sig på Drottningholm.

Både kongen og dronningen har fået deres tredje stik. Det blev efter nyheden om, at de er testet positiv for virussen meddelt, at de begge havde milde symptomer og at de efter omstændighederne havde det godt.

"Kongeparret har mødt børn og børnebørn i forbindelse med julen, men der er en klarhed om, at smitten ikke kommer fra nogen af ​​dem. Ingen andre i kongefamilien har haft symptomer," lød det fra kongefamiliens informationssekretær Daniel Urso.

Anbefalet til dig