Bekræfter: Kronprins Frederik får hjælp i den pressede situation

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Landets kommende konge har bedt om hjælp i den hektiske periode.

Mest læste i dag

Så mange opgaver. Så lidt tid.

Mens dronning Margrethe drager på sin årlige juletur til London for at sprede juleglæde og købe gaver, har kronprins Frederik midlertidigt overtaget tøjlerne som regent.

Dog synes den royale regentstafet at være i fuld sving, da kronprinsen nu forlader kongeriget for at deltage i COP28 i Dubai.

I stedet for at efterlade den kongelige scene tom, har kronprins Frederik klogt set sig om efter en stedfortræder, og hans valg faldt på prinsesse Benedikte, der nu træder ind som rigsforstander i perioden fra den 5. til den 7. december.

Det skriver BILLED-BLADET.

Prinsesse Benedikte har tidligere bevist sit kongelige format og evner som rigsforstander og træder dermed midlertidigt ind som regent, mens kronprinsen er ude af landet.

Det kongelige regent-hotlinje synes at være overladt i sikre hænder, mens både dronning Margrethe og kronprins Frederik udfylder deres royale forpligtelser uden for Danmarks grænser.

Således skifter kongerigets lederskab mellem de kongelige figurer, mens julen nærmer sig, og juleglæden breder sig over landet.

Anbefalet til dig