Bekræfter: Legendarisk fodboldspiller død

Af: Ida Hansson

|

15/06/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Manchester United og Leeds-legenden har mistet livet.

Lige nu læser andre også

Den tidligere Leeds, Manchester United og Skotlands midterforsvarer Gordon McQueen er død i en alder af 70 år. Det meddeler hans familie i en erklæring.

Den tidligere forsvarsspiller spillede for Leeds i seks år mellem 1972 og 1978, og i Manchester United mellem 1978 og 1985.

McQueens datter Hayley, en Sky Sports News-vært, delte den triste nyhed på Instagram. Det skriver Mirror.

"Ud over at hjerteknust meddele, at vi har mistet vores vidunderlige far, tænkte jeg, at når dagen kom, ville jeg være forberedt og føle en lettelse over, at han ikke længere forsøger at bekæmpe denne forfærdelige sygdom, men jeg føler mig bare følelsesløs," skriver hun i opslaget og fortsætter:

"Jeg håber, at vi nu kan huske ham for den mand, han var og ikke den mand, han blev de sidste par år. Vi troede, vi var ved at miste ham, da den palliative hjemmepleje kom for at passe ham tilbage i december, vi var fortvivlede, men som den store stærke mand, han er, kæmpede han videre i mange måneder."

McQueen blev diagnosticeret med demens i 2021. Ifølge hans familie havde han givet udtryk for sin frygt om, at gentagende hovedstød i kunne have været en bidragende faktor.

Foto: YouTube

Også fra McQueens tidligere klubber der en hyldest af den nu afdøde fodboldlegende.

"Alle i Manchester United er knuste over tabet af vores elskede tidligere forsvarsspiller, Gordon McQueen. Vores kærlighed og kondolencer er med hans familie i denne frygtelig triste tid," lyder det fra Manchester United.

"Tankerne hos alle hos Leeds United er hos Gordons kone Yvonne, døtrene Hayley og Anna, sønnen Eddie og børnebørnene Rudi, Etta og Ayla sammen med hans venner på dette tidspunkt," skriver klubben Leeds.

Anbefalet til dig