Bekræfter: Skuespiller død

05/3/23 09:02

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Skuespileren har mistet livet.

Tom Sizemore, den skuespiller, der er bedst kendt for sine præstationer i roste film som Saving Private Ryan, er død i en alder af 61.

Tom Sizemore, vis succes i Hollywood også længe var plaget af juridiske problemer og kamp med afhængighed, fik en hjerneaneurisme den 18. februar, der efterlod ham i kritisk tilstand.

Skuespilleren lå i koma på intensivafdelingen. Ifølge en erklæring fra den 27. februar informerede lægerne familien om, at "der ikke er mere håb" og anbefalede en beslutning om at afslutte livet.

Familien slukkede for respiratoren den 3. marts, bekræftede skuespillerens manager Charles Lago i en erklæring til Variety.

"Det er med stor sorg og sorg, jeg må meddele, at skuespilleren Thomas Edward Sizemore ('Tom Sizemore') døde fredeligt i sin søvn i dag på St Joseph's Hospital BurbankHans bror Paul og tvillingedrengene Jayden og Jagger var ved hans side," lyder det fra Lagos i erklæringen.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Tom Sizemore blev født 29. november 1961 i Detroit, Michigan. Han begyndte sin Hollywood-karriere i mindre roller i film som Born on the Fourth of July, Point Break, True Romance og Natural Born Killers.

Han havde fortsat succes med en godt modtaget birolle i den roste film Heat fra 1995 og havde en tilbagevendende rolle i tv-serien China Beach. Det skriver Newsner.

Tom Sizemore er måske bedst kendt for at spille Sgt. Mike Horvath i det klassiske drama fra Anden Verdenskrig fra 1998, Saving Private Ryan, instrueret af Steven Spielberg.