Bekræfter: Skuespiller har begået selvmord

Af: Ida Hansson

|

06/07/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skuespilleren har taget sit eget liv.

Lige nu læser andre også

Skuespilleren Coco Lee er død af selvmord, bekræftede familiemedlemmer onsdag. Den Hong Kong-fødte sanger og sangskriver blev 48 år gammel.

Udtalelsen afslørede, at stjernen havde lidt af depression i en årrække. Det blev afsløret, at Coco blev kørt på hospitalet i weekenden og var i koma, før hun døde.

Coco var oprindeligt en Mandopop-sanger og fortsatte med at lægge stemme for heltinden, Fa Mulan, i Mandarin-versionen af ​​Disneys hitfilm Mulan. Hun sang også den mandarinske version af filmens titelmelodi kaldet Reflection.

Hun blev også anerkendt for sin rolle i den 2000 Oscar- og Golden Globe-vindende film Crouching Tiger, Hidden Dragon. Stjernen sang A Love Before Time på hitfilmen. Det skriver Mirror.

Søsteren Nancy Lee postede den hjerteskærende besked på det sociale medie Sina Weibo og også på Instagram. Hun afslørede, at dette år "skulle markere CoCo Lees 30-års debutjubilæum i musikindustrien".

Foto: YouTube

"Igennem sin 29-årige karriere har hun ikke kun bragt os uendelig glæde og overraskelser med sine kraftfulde sange og danseoptrædener, men hun arbejdede også utrætteligt for at bane vejen for kinesiske kunstnere på den internationale musikscene. Selvom CoCo søgte professionel hjælp og gjorde sit bedste for at bekæmpe depression, tog den dæmon i hende desværre overhånd," skrev søsteren i et hjerteskærende opslag.

Nancy afslørede, at på trods af hospitalspersonalets bedste indsats for at "redde og behandle Coco fra hendes koma" døde hun den 5. juli.

Går du med selvmordstanker?

Du kan kontakte Livslinien, hvis du har selvmordstanker eller er i anden alvorlig livskrise, eller hvis du er pårørende eller efterladt til selvmord.

Telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05

Netrådgivning alle ugens dage på www.skrivdet.dk

Chatrådgivning mandag og torsdag kl. 17-21 samt lørdag kl. 13-17

Anbefalet til dig