Bekræfter: Stor DR-profil har sagt op

Af: Ida Hansson

|

21/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
I mere end syv hår har han været på DR, men nu er det snart slut.

Lige nu læser andre også

Den kendte radio- og tv-vært Christian Bonde er fortid hos DR. Han har selv besluttet at sige op, efter at have været en del af holdet hos Danmarks Radio i syv år.

Det afslører han i et opslag på det sociale medie Instagram.

"Jeg har simpelthen sagt op på DR. Det er cirka 7 år siden jeg startede som praktikant på DR P3, og det har været fuldstændig wonderful hele vejen igennem, så det er svært at sige farvel," skriver han i sit opslag.

Han skriver også i sit opslag, at han har fået mange gode oplevelser gennem sit arbejde hos DR, hvilket han naturligvis er glad for.

Alligevel har han besluttet sig for, at det er tid til at komme videre. Han har ikke afsløret, hvad planerne er for fremtiden, men har dog givet en lille hentydning.

"Nu er det på tide at skulle videre, så jeg kan styre min egen tid 100%," skriver han i opslaget, og hentyder dermed til, at han overgår til en rolle som freelancer.

Derudover benytter han også muligheden for at takke for det job, som han selv beskriver som et 'ultra-priviligeret job', han har haft gennem årene. 

"Jeg har haft et ultra-priviligeret job, hvor jeg har fået lov til at leve af at få andre - og mig selv - til at grine. Selv om det ikke altid er lykkedes, så har det været en udsøgt fornøjelse," skriver han.

Anbefalet til dig