Bekræfter: Ung skuespiller død

Af: Ida Hansson

|

21/02/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den unge skuespiller blev blot 28 år.

Mest læste i dag

Skuespillerindens Hayden Panettieres lillebror, Jansen Panettiere, er død i en alder af 28, har People bekræftet.

Jansen Panettiere døde i New York City i weekenden. Jansen Panettieres dødsårsag var ikke umiddelbart kendt, og en kilde sagde til TMZ, at der ikke var mistanke om nogen forbrydelse.

Panettiere Jansen var fem år yngre end Hayden og fulgte i hendes Hollywood-fodspor. Hans film- og tv-roller fra begyndelsen af ​​2000'erne omfattede optrædener på Even Stevens, The X's, Tiger Cruise, Racing Stripes, The Martial Arts Kid, The Walking Dead, Perfect Game og How High 2. I 2022 optrådte han i filmen Love og Love Not.

Selvom Panettiere Jansen var bedst kendt for sin tid i Hollywood, var han også passioneret omkring kunst.

Skuespillerens Instagram er fuld af farverige portrætter og abstrakte billeder. Hans seneste opslag så ud til at være et portræt af hans kæreste, Catherine Michie.

For blot tre uger siden delte Jansen et billede af sig selv og storesøsteren Hayden Panettieres, der klippede hans hår, med teksten: "Ikke den første klipning, hun har forsøgt at give mig."

Jansen efterlader sig sine og Haydens forældre Lesley Vogel og Skip Panettiere.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig