Bekræftet: Dommer klar til endnu en omgang ‘X factor’

Af: Mie M.B

|

29/11/2023

Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Den garvede musiker ser frem til næste sæson

Mest læste i dag

Musikeren Simon Kvamm har betrådt den danske musikscene siden 90'erne. Sidste år tog han springet fra at være ivrig ‘X Factor’-seer til at være en del af ‘cirkuset’ som dommer. I årets sæson oplevede han dog, at opmærksomheden ind imellem blev mere rettet mere mod hans neglelak i stedet for musikken. Det skriver BT.

Til trods for programmets underholdning og gameshow, ønskede Kvamm at fokusere på musikken og de tematiske elementer, der hver uge blev optrådt med på scenen. Han påpegede, at ‘X Factor’ ikke kun er et show, men også et musikprogram, der berører relevante emner som fællesskab versus ensomhed og dansk topmusik.

Selvom Simon Kvamm betegner ‘X Factor’ som et cirkus, understreger han, at det er en verden med egne regler og logik, der har en dybde bag glitteret. Efter sin debut sejr i år er han klar til en ny sæson, ikke for sejre, men for at skabe kunstneriske eksperimenter og for at få seerne med på en vild musikalsk rejse.

‘X Factor’ vender tilbage med sin 17. sæson i januar 2024 med Simon Kvamm som dommer, sammen med ‘X Factors’ grand old man Thomas Blachman og musikeren Oh Land.

Anbefalet til dig