Bekymret Pernille Vermund: "Vi har grædt og taget afsked flere gange"

Pernille Vermund beskriver den seneste måned som noget nær et mareridt.

Mest læste i dag

Familiefronten har budt Pernille Vermind flere udfordringer end lykkelige stunder, da hun først og fremmest kunne meddele, at hun i sommers blev skilt fra finansmanden Lars Tvede efter to års ægteskab, samt nu kan fortælle, at hendes mors helbred har taget et dyk og derfor er indlagt.

Hendes mor lider af Huntingtons Chorea, som først vil medføre, at man oplever diskret uro i kroppen, som senere kan udvikle sig til "uregelmæssige bevægelser af hoved, arme, ben eller krop hos de fleste personer".

Nye Borgerlige-formanden har dermed haft nok at se til i den seneste måneds tid, hvilket hun knytter nogle ord til i et opslag på Facebook, hvor hun beskriver den seneste tid som noget nær et mareridt. 

"Den seneste måned har været noget nær et mareridt for vores familie. Min mor, som lider af Huntingtons Chorea, har på grund af infektioner og dehydrering svinget mellem liv og død," skriver hun.

45-årige Pernille Vermund har til opslaget valgt at dele et billede, der viser et snert af hendes syge mor, der ligger i hospitalssengen i baggrunden, mens hun ligeså fortæller, at hun befinder sig på hospitalet, mens hun skriver indlægget, da de af flere omgange har taget afsked. 

"Vi har grædt og taget afsked flere gange – for kort tid efter at opleve, hvordan en ekstrem livsvilje har ført min mor tilbage til os," skriver hun.

Pernille Vermund har sideløbende med dette også måtte kæmpe for mandater til kommunalvalget, hvor hun dog forventer, at Nye Borgerlige kommer til at ligge lavere end landsgennemsnittet. 

"Vi ved, at det er sværere for nye partier at slå igennem i kommunalpolitik. Så man skal nok forvente, at vi kommunalt kommer til at ligge lavere end landsgennemsnittet, men der er ikke nogen tvivl om, at vi står pænt," siger hun til Altinget. 

Nye Borgerlige har for anden gang en ambition om at få ti mandater ind i landets kommunalbestyrelser. 

Anbefalet til dig