Ben & Jerry's tilbagekalder is: Kan udgøre en særlig fare

25/06/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Ben & Jerry's er blevet tvunget til at tilbagekalde en af ​​sine mest populære is, efter at et mærkningsproblem kunne gøre det potentielt giftigt for visse isfans.

Mest læste i dag

Ben & Jerry's har tilbagekaldt en af ​​sine mest populære is fra de britiske hylder.

Online-fans har benyttet lejligheden til at latterliggøre det berømte og for nyligt kontroversielle mærke. Som følge af en emballagefejl på grund af det forkerte låg.

Det skriver Daily Star.

Virksomheden har tilbagekaldt sin Moo-phoria Peanut Butter Cookie Dough Ice Cream, der sælges hos Sainsbury's.

I stedet for den, den burde have, blev den faktisk toppet med låget af mærkets Salted Caramel Brownie Ice Cream, hvilket resulterede i, at peanuts ikke blev nævnt på låget. Dette betyder, at produktet er en mulig sundhedsrisiko for alle med allergi over for jordnødder.

"Ben & Jerry's tilbagekalder produktet fra kunder og er blevet rådet til at kontakte de relevante allergistøtteorganisationer, som vil fortælle deres medlemmer om tilbagekaldelsen," lød det fra den britiske regerings fødevarehygiejneagentur.

Fans på sociale medier latterliggjorde virksomheden - og henviste til dets seneste indtog i venstrefløjens politik med nylige udtalelser om boykot af dele af Israel.

"Er det, hvad der sker, når din politik kommer i vejen for dit daglige arbejde?" skrev en bruger på Twitter.

"Globalistisk sludder er usund, hvilken overraskelse," tilføjede en anden.

"Sikkerheden for de mennesker, der køber og nyder vores produkter er altid vores førsteprioritet, og derfor tager vi den frivillige forholdsregel at tilbagekalde denne ene batch, da det kan udgøre en sikkerhedsrisiko for disse mennesker med jordnøddeallergi," sagde en talsmand for Ben & Jerry's.

Anbefalet til dig