Benjamin blev adopteret: Får et chok, da han finder ud af, hvem hans biologiske mor er

Af: Thea Andersen

|

05/08/2023

Nyheder
Foto: Privat
Foto: Privat
I hele sin barndom, har Benjamin Hulleberg vidst, at han var adopteret, men han fandt først ud af, hvem hans mor var som 20-årig.

Lige nu læser andre også

Benjamins adoptivforældre havde været ærlige med ham, siden han var helt lille, de havde fortalt ham, at han var adopteret, og at hans mor kun var 15, da hun fik ham.

Benjamin var en aktiv ung dreng med en god opvækst, men efterhånden som han blev ældre, blev han mere og mere nysgerrig efter, hvem hans biologiske mor var.

Det eneste han vidste var, at hun havde taget valgte om at bortadoptere ham, fordi hun var så ung, og hverken havde pengene eller netværket til, at give drengen en tryg opvækst.

På hans 20 års fødselsdag, fik han en lykønskning fra hans biologiske mor. Hun skrev, at der ikke gik en dag, hvor hun ikke havde tænkt på ham.

“Jeg kan huske præcis, hvor jeg var, da jeg fik beskeden, jeg var på arbejde.” fortæller Benjamin til Good Morning America om beskeden fra sin mor.

Moren havde formået at opspore Benjamin på sociale medier, da han var 18 år. Og efter to år, turde hun endelig skrive til ham.

Da Benjamin fandt sin mor på Facebook, efter at have fået brevet fra sin mor, blev han chokeret. Han havde set hende før.

Han havde set hende før på hans arbejde.

Da Benjamin arbejdede på et intensivafdelingen på et hospital, arbejdede der en dame på hjerteafdelingen ved navn Holly Shearer. De havde arbejdet samme sted uden at kende hinanden.

“Hver morgen gik jeg forbi afdelingen hvor Benjamin arbejdede. Vi parkerede i den samme garage, vi kunne have været i den samme elevator, vi anede ikke, at vi var så tæt på hinanden.” Siger Holly Shearer.

Efter det rørende møde inviterede Benjamin sin mor på middag, og de har haft jævnlig kontakt siden. Det skriver Sosialnytt ifølge Dagens.dk.

Se det søde møde nedenfor.

Anbefalet til dig