Bent Fabricius-Bjerre forsøgte altid at undgå én ting

Foto: PR

I sit sidste interview sætter den netop aføde komponist ord på, hvad han altid har forsøgt at undgå.

Mandag aften kunne tv-seerne se et anderledes interview på TV2. Her interviede Mikael Bertelsen den netop afdøde Bent Fabricius-Bjerre. Interviewet var båndet et par måneder før, at komponisten og pianisten gik bort. Fabricius-Bjerre havde selv krævet, at det først måtte vises, når han var gået bort. 

Da den dag indtraf i sidste uge, hvor komponisten gik bort 95 år gammel, satte TV2 en dato for, at interviewet skulle vises. Interviewet kommer vidt omkring komponistens lange liv. En af de ting, de bl.a. kommer ind på, er, hvad Bent Fabricius-Bjerre har forsøgt at undgå i sit liv. 

Læs også

Nægter at tale med politiet - men så bliver hun anholdt

Det kan de ikke sige

Bent Fabricius-Bjerre fortæller i interviewet, der har fået navnet "Det sidste ord", til Mikael Bertelsen, at der er en ting han særligt har forsøgt at undgå igennem sit liv. Det er helt enkelt at genere andre. 

"Jeg kan ikke lide at genere folk. Heller ikke med min musik, og min musik er jo næsten altid venlig. Der er ikke nogen, der kan sige, at det var ubehageligt at have med mig at gøre," siger Fabricius-Bjerre.

Bent Fabricius-Bjerre døde 28. juli, han er blevet bisat under private former. 

Læs også

Mordere skal sidde i fængsel resten af deres dage: Slipper ofte ud efter 17 år

 

 

Læs også