Beordrer hund til at bide fra sig: Nu jages han af politiet

Nyheder
Manden er efterlyst. Foto: Rigspolitiet
Tirsdag aften blev en mand udsat for et særdeles groft overfald, da han blev bidt flere gange af en hund foran banegården i Vejle.

Mest læste i dag

Nu har Sydøsjyllands Politi behov for hjælp. De mangler gerningsmændene til et groft overfald, der fandt sted tirsdag.

En gruppe på ca. 7-10 personer var tirsdag aften involveret i en voldsom hændelse på Banegårdspladsen i Vejle. Under hændelsen blev en mand slået flere gange og bidt af en hund. Det er politiets overbevisning, at hunden med overlæg blev brugt til at angribe manden.

Fik ordre på at angribe

Sydøstjyllands Politi søger nu efter den mand, som mistænkes for bl.a. at have givet sin hund ordre til at angribe.

’Vi ved, hvem manden er, og vi har mandskab i gang med at lede efter ham, og selvom vi har fået oplyst, at han ikke vil melde sig frivilligt hos os, så opfordrer vi ham på det kraftigste til det,’ udtaler politiinspektør for Efterforskningscentret Jesper Bøjgaard Madsen og tilføjer: ’Vores efterforskning i sagen omfatter også motivet til den voldsomme hændelse. Vi mener, at personerne, der var på Banegårdspladsen tirsdag aften kender hinanden i forvejen, og at de formentlig også er stødt sammen tidligere på aftenen i Vejle’.

Sydøstjyllands Politi fortæller desuden, at man på nuværende tidspunkt ikke har flere oplysninger i sagen, der kan deles med offentligheden

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig