Berørt Janni Ree taler ud: "Det er virkelig hårdt"

06/11/2020

Christian Granhøj Skouboe

Nu taler realitystjernen ud. Foto: Peoples Press
Livet er ikke altid en dans på roser.

Mest læste i dag

Normalt ser det ud til, at alt kører på skinner for Janni Ree. 

Den populære reality-stjerne ses ofte i rampelysets skær - enten på den røde løber eller foran kameraerne i programmet Forsidefruer, der er et hit blandt seerne på TV3 og ViaPlay. 

Privat er Janni Ree gift med milliardæren Karsten Ree, der - i den brede offetnlighed - er kendt for at have startet Den Blå Avis, ligesom han nu bl.a. driver Ree Park på Djursland, der er et populært udflugtsmål for familier, der gerne vil kigge på dyr fra andre verdensdele. 

Græder konstant

Janni Ree er 50 år. Hun blev særligt kendt, da hun spillede med i en række højt profileret række reklame for spilfirmaet Oddset. Disse gav hende tilnavnet Oddset Janni. 

Hende og Karsten Ree har ingen bør sammen, men fra et tidligere forhold har Janni Ree to børn. Victor Christensen og Nathalie Mathorne. Datteren Nathalie har netop beriget reality-stjernen med et barnebarn. 

2. oktober i år blev barnebarnet Hubert en del af flokken. Det har dog ikke været uproblematisk fortæller Janni Ree nu i et interview med ugebladet Her & Nu. 

"Hun (Nathalie Mathorne, red.) har desværre fået et kolikbarn. Et barn, som græder konstant, tager selvfølgelig hårdt på forældre. Det har hjulpet en anelse. Men han skriger stadig," fortæller Janni Ree, inden hun uddyber:

"Så det er synd for dem. Det er virkelig hårdt med et kolikbarn, det har jeg aldrig selv prøvet, men det ønsker jeg ikke for nogen." 

 

 

Anbefalet til dig