Beskyldte Claes Antonsen i dokumentar: Nu kommer chokerende afsløring om hendes egen tone

Af: Lucas Andreas

|

21/06/2024

Nyheder
Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix
Måske var Claes Antonsen ikke alene om den vulgære stemning.

Lige nu læser andre også

Det har haft store konsekvenser for de to stjerner i underholdningsbranchen, Claes Antonsen og Martin Brygmann, at DR-dokumentaren "Sexisme i musikbranchen" er kommet på gaden.

Selvom de ikke blev nævnt med navn i dokumentaren, har der ikke været nogen tvivl om, at det var netop de to stjerner, der var tale om i dokumentaren.

Nu har nye afsløringer dog set dagens lys, og nu ligner det lidt, at Claes Antonsen ikke var helt alene om at sætte tonen.

I DR's dokumentar 'Sexisme i musikbranchen' blev der kastet lys over påståede episoder under optagelserne af 'Toppen af Poppen', hvor sangerinden Katinka Bjerregaard anklagede trommeslager Claes Antonsen for at skabe en vulgær atmosfære. Men nye oplysninger sætter anklagerne i et andet lys.

Katinka Bjerregaard anklagede Claes Antonsen for at have fortalt en vulgær historie om en kvinde og en medisterpølse, hvilket ifølge hende bidrog til en ubehagelig stemning i øvelokalet. 

Ikke alene om at sætte tonen

Dog afslører journalist og vært Henrik Qvortrup i denne uges afsnit af B.T.s mediepodcast Q&CO, at Katinka Bjerregaard selv indledte med en explicit fortælling om sit eget sexliv forud for Claes Antonsens anekdote. 

Flere kilder, der var til stede i øvelokalet, bekræfter, at Katinka fortalte en historie om, hvordan hun havde haft så meget morgensex, at hun ikke kunne sidde ned.

Katinka svarer tilbage

I en sms til B.T. forklarer Katinka sin opførsel ved at henvise til magtrelationerne i øvelokalet, hvor hun som den yngste og eneste kvinde blandt ældre mænd følte sig tvunget til at tilpasse sig den tone, der blev sat. Hun afviser dog, at hun på nogen måde seksualiserede bandmedlemmerne. 

Produktionsselskabet Impact TV, som står bag dokumentaren, er blevet kritiseret for ikke at inkludere Katinkas indledende anekdote i dokumentaren. 

Anbefalet til dig