Bestyrelsen ser ingen anden udvej: Her foreslås SuperBrugsen lukket

Af: Thea Andersen

|

31/10/2023

Nyheder
Foto: Google Maps
Foto: Google Maps
Bestyrelsen ser ingen anden udvej end at opløse Brugsforeningen og lukke butikken.

Lige nu læser andre også

I en sørgelig meddelelse har bestyrelsen for Herstedvester og Omegns Brugsforening indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling, hvor der vil blive stillet forslag om opløsning af foreningen og dermed lukning af SuperBrugsen Herstedvester.

"En vigtig del af lokalhistorien går tabt, når SuperBrugsen Herstedvester formentlig lukker inden udgangen af året. Beslutningen om at stille forslag om opløsning af Brugsforeningen med den 112-årig historie er blevet truffet på baggrund af dårlige resultater gennem mange år," skriver butikken i et opslag på sin Facebook-side og fortsætter:

"Manglende omsætning, utilstrækkelig drift og gæld har, som dem der i mange år har deltaget i generalforsamlingerne ved, plaget Brugsen. Desuden har faldende kundetilstrømning, efter NETTO’s omfattende modernisering i 2021 givet store udfordringer. Egenkapitalen er opbrugt, og bestyrelsen ser ingen anden udvej end at opløse Brugsforeningen og lukke butikken."

Bestyrelsen beklager meget og takker samtidig medlemmer og kunder, der igennem årene har støttet butikken ved at handle lokalt.

Du kan læse hele opslaget herunder.

Der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling den 7. november 2023 kl. 19 i Herstedvester Forsamlingshus, og igen den 22. november 2023 kl. 19 samme sted.

Det er vigtigt at bemærke, at beslutningen om at lukke SuperBrugsen endnu ikke er truffet, og det vil først blive afgjort på de to generalforsamlinger.

Hvis beslutningen går, som bestyrelsen har foreslået, forventes lukningen at ske hurtigt og inden udgangen af året.

Indtil da, vil SuperBrugsen fortsat have friske varer som mælkeprodukter, frugt og grønt, kød og alle de andre dagligvarer i butikken.

Anbefalet til dig