Betsafe og Jetbull lukker i Danmark

09/12/2019

Henrik Rothenbücher

Foto: Pixabay
Bookmakerne Betsafe og Jetbull har begge annonceret, at de trækker sig fra det danske marked.

Mest læste i dag

Når danskerne i fremtiden vil placere deres sportsvæddemål på internettet, så bliver udvalget mindre fra det kommende år. I løbet af den seneste uge har hele to bookmakere nemlig meddelt, at de trækker stikket fra Danmark.

Den første bookmaker der er tale om, er en bookmaker de flest helt sikkert kender. Betsafe er nemlig med afstand en af de bookmakere, der har været i Danmark i længst tid.

En æra er dog ved at slutte, og fredag eftermiddag sendte bookmakeren en mail ud til deres kunder, hvor de fortæller, at de skal til at udbetale de midler, de har stående på deres konto.

Pr. 6. januar 2020 vil det ikke længere være muligt at spille hos Betsafe i Danmark, og pr. 3. januar vil det ikke være muligt at foretage flere indbetalinger.

Lukningen af Betsafe sker ganske kort efter, at regeringen i en ny finanslov har krævet, at afgiften hos spiludbyderens gevinster skal hæves. Afgiften stiger fra 20 til 28 % fra 2021.

Det er Betsson, der er selskabet bag Betsafe, og de vil fortsat være på det danske marked. Vil man spille hos dem, så er det i stedet NordicBet, man skal besøge.

Jetbull takker også af - Dog kun midlertidigt

En forholdsvis ‘ny’ bookmaker i Danmark, Jetbull, bliver heller ikke mulig at spille fra om ganske få dage. Det skyldes, at Jetbull på trods af de nye svenske ejere AMGO IGaming fortsat kører på deres Every Matrix-licens, og den licens har bookmakeren fået fjernet af Den Danske Spillemyndighed.

Så længe en bookmaker ikke har en spillelicens, må de ikke reklamere og udbyde spil til danskere, og derfor har Jetbull været nødt til at lukke.

Kunderne har indtil den 13. december til at få udbetalt deres penge.

Jetbull har dog stadig store ambitioner på det danske marked, og derfor tyder det på, at det kun blive et midlertidigt farvel til bookmakeren. De svenske ejere arbejder nemlig på at få en ny licens til Jetbull, så de kan vende tilbage til de danske kunder.

 

Anbefalet til dig