Bidende kulde på vej: DMI melder om -10 graders frost

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Der er en kraftig kulde på vej, og det bliver rigtig koldt.

Mest læste i dag

I de kommende dage vil der strømme kold og ustabil luft ned over landet fra nord. Det har den betydning, at der er kolde dage og nætter forude, som også kan byde på perioder med sne eller snebyger. Dog er der også mulighed for en smule solskin.

I starten af næste uge bevæger et lavtryk sig fra Østeuropa mod nord og nordøst, hvilket kan ramme Bornholm og dermed give sne og blæst, skriver DMI.

Søndagen kan byde på snebyger her og der, men stedvis også nogen eller en del sol. Temperaturerne vil lyde på mellem 2 graders frost og 2 graders varme, mens aftenen og natten vil byde enkelte snebyger samt temperaturer ned mellem 2 og 8 graders frost - enkelte steder kan det tilmed blive koldere.

Når mandagen melder sin ankomst, vil det blive skyet med enkelte snebyger, men også sol her og der. De lave temperaturer fortsætter, da de vil variere mellem 3 graders frost og 1 grads varme. Aften og nat kommer til at byde på temperaturer mellem 2 og 8 graders frost, men lokalt kan det blive koldere.

Samme vejr fortsætter tirsdag, hvor det vil være skyet med enkelte snebyger, men også perioder med en smule sol. Temperaturerne kommer til at variere mellem 4 graders frost og 1 grads varme.

I løbet af tirsdag aften og nat bliver det skyet med spredte snebyger, men stedvis også en smule opklaring. Igen falder temperaturerne til mellem 2 og 8 graders frost, hvor det enkelte steder kan blive lidt koldere.

Onsdag ser ud til at blive en kold fornøjelse, da det vil være skyet med snebyger, men også lidt eller nogen sol. Bevæger du dig udenfor onsdag, skal du forvente temperaturer på mellem 5 graders frost og 1 grads varme.

Natten til torsdag kommer det for alvor til at blive koldt, for her falder temperaturerne til mellem 2 og 10 graders frost - og lokalt kan det endda ende med at blive endnu koldere.

Sidst på ugen vil vejret klare en smule, da torsdag byder på nogen eller en del sol, og kun enkelte snebyger. På Bornholm vil det dog være mere skyet og med spredte snebyger.

Temperaturerne stiger også en smule, da de vil lyde på mellem 3 graders frost og 2 graders varme, mens det om natten vil være mellem 2 og 8 graders frost. Fra fredag og frem er vejret ustadigt og med lidt stigende temperaturer.

Anbefalet til dig