Bidsk hund flår Milo i stykker - Mens ejer ser grinende til

22/10/20 09:00

Christian Granhøj Skouboe

Det gik helt galt, da Milo var med sin ejers mor på en gåtur. Foto: Tina Agius / Facebook.com
Tre mænd gjorde intet ud over at grine hånligt, da en af deres hunde brutalt angreb lille Milo.

En lille hund ved navn Milo blev onsdag morgen i sidste uge slemt skadet i et groft angreb. Milo var ude på sin morgentur sammen med sin ejers mor Tina Agius og hendes egne tre andre hunde, der er en del af dres lille familie. De gik en tur i kvarteret Greatfield, der ligger i den engelske by Hull. 

Alt gik godt, indtil hun mødte tre fremmede mænd, der kom gående med seks hunde. Tina spurgte dem, om deres hunde - der alle var bull terriere - var i snor. Mændene lo og sagde ja. Det viste sig at være løgn. 

I hvert fald brød en af de store hunde fri og gik straks brutalt til angreb på Milo og en af de andre hunde ved navn Coco the Chihuahua. Det endte hjerteskærende. Det fortæller mediet Hull Live

I kritisk tilstand

Alliah Akam på 24 er Milos ejer og Tinas datter har udtalt om det brutale angreb.  

”Min mor forsøgte at samle de to små hunde op, men hun blev væltet af hunden, der løb væk med Milo, rystede den og redde den. Den rev Milos kæbe op, gennemborede både hans lunger og brystet. Den stoppede kun, da den troede, at Milo var død," fortæller en rystet Alliah. 

”Min mor faldt, da hunden hoppede på hende. Hun brækkede sin lillefinger og har et snit i ansigtet.”

Efter det brutale angreb på Milo vendte hunden sig derefter mod Coco, som "heldigvis" kun fik blå mærker, men blev efterladt rystet efter at være blevet samlet op af den angribende hund.

Alliah siger, at de tre mænd bare stod og så rædslen udfolde sig. Ifølge den unge kvinde, så grinede mændende, da hendes mor begyndte at skrige om hjælp.

”De gik bare væk,” sagde Alliah, „efter at have været vidne til min mor i tårer og skrigende og derefter bad hende holde kæft."

En nærliggende beboer hørte Tinas skrig og skyndte sig ud med et håndklæde for at pakke Milo og Coco op, som blev ført til dyrlægeklinikken Kingston Vets for at blive kontrolleret. Alliah siger, at Milo i øjeblikket er i en kritisk tilstand og hun er usikker på, om han overlever.