Bilist uden kørekort stak af fra politiet bag Netto: Han glemte dog en ret VÆSENTLIG ting på parkeringspladsen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det var ret nemt for politiet at finde gerningsmanden, efter hvad han havde efterladt sig.

Lige nu læser andre også

I en hæsblæsende jagt gennem Holbæk søndag aften måtte betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi opgive at fange en notorisk bilist fra Regstrup, der endnu engang undslap deres greb.

Trods nederlaget lykkedes det dog politiet at fjerne endnu et potentielt farligt køretøj fra vejene, når den 29-årige kører uden kørekort.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Klokken var 18.57, da patruljen spottede den berygtede fører på Søstrupvej. Uden at tøve vendte betjentene om for at standse ham. I en overraskende drejning valgte føreren ikke at give den gas, men parkerede i stedet på Netto's bagparkeringsplads.

En hurtig fodforfølgelse blev dog umiddelbart sat i værk, men politihundene viste sig dog ikke at kunne hamle op med den kriminelle mand.

Den 29-årige, som politiet ikke har haft held til at afsløre, er i forvejen notorisk for at køre uden førerret og har tidligere undveget politiets forsøg på at pågribe ham.

Trods gentagne forsøg på at holde ham ansvarlig for hans trafikforseelser, har føreren fortsat sin farlige dans på vejene.

Denne gang tog politiet affære og beslaglagde hans køretøj med henblik på konfiskation. Selvom politiet har taget et køretøj ud af ligningen, er der ingen tvivl om, at føreren fra Regstrup ikke har tabt sin lyst til at drøne gennem Holbæk-gaderne.

De lokale myndigheder bekræfter, at de fortsat arbejder på at finde den 29-årige og vil anklage ham for endnu en kørsel uden gyldigt kørekort. Den kommende retssag vil også tage stilling til, om det nu konfiskerede køretøj skal forblive på politiets hænder.

Anbefalet til dig