Bilka banker prisen i bund: Storslået tilbud på Kærgården

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvis du mangler smør, så skal du forbi Bilka.

Lige nu læser andre også

Hvis du mangler at få fyldt dit køleskab eller fryser op med smør, så kunne det være en idé at tage i Bilka. Hypermarkedet kører nemlig i øjeblikket med de klart billigste priser på smør, som du kan få i øjeblikket.

I forrige uge var det Lurpak, som butikken havde på tilbud til blot 12 kroner pakken, men desværre efterlod det mange frustrerede kunder, da der angiveligt ikke var bestilt nok hjem.

Nu har du dog muligheden igen, men denne gang er det Kærgården, som Bilka kører med et stort tilbud på.

12 kroner pakken

Fra og med fredag den 11. august har Bilka kørt med dette tilbud, og det gælder til og med den 17. august. Der er tilbud på Kærgården Smørbar samt Kærgården Smørbar Let.

Der kan maks købes 3 pakker til den favorable pris, og hvis du skal benytte dig af tilbuddet, så kræver det, at du har downloadet Bilkas app 'Bilka Plus'.

Der nævnes ikke, om du kan købe 3 af hvert produkt, eller om det blot er 3 i alt, du kan få lov til at købe for de 12 kroner.

Billigt er det dog i den grad, for vi skal hen i Spar for at finde det næste tilbud på Kærgården, og her må du altså bøffe 18 kroner pakken.

Er det bare Lurpak du må have, så kan du køre forbi din lokale Løvbjerg, hvor de i øjeblikket sælger fire forskellige varianter af Lurpak til 17.99 kroner.

Anbefalet til dig