Bilka er med i 'smør-legen': Så billigt kan du få 3 pakker Kærgården

Af: Ida Hansson

|

01/12/2022

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Der er indledt en krig om det 'hvide guld'.

Mest læste i dag

Black Week er lakket mod enden, men tilbudsfesten stopper ikke her. 

Man skal ikke mange dage tilbage før Netto afslørede, at de har skruet prisen helt i bund på ‘det hvide guld’.  Og nu vil Bilka også lege med.

Du har altså mange alternativer i en tid hvor inflationen raser, og danskerne har svært ved at få enderne til at hænge sammen. Der tæller hver en krone og øre der er sparet. Især med julen der står for døren, der i manges budgetter går hånd i hånd med ekstra udgifter. 

Og der er ikke noget at sige til, hvis kunderne valfarter til Bilka. Hos det populære hypermarked har de nemlig valgt, at dele tidlige julegaver ud. 

Prisen er nemlig sølle 24 for 3 pakker.

Bilka har dog lavet en begrænsning på, hvor mange pakker kunderne kan købe, for at produktet ikke bliver revet væk fra hylderne. Hver kunde kan købe max 6 pakker til denne pris. 

Så når Bilkas avis lander i morgen fredag den 2. december, har du mulighed for at få fat i Kærgården-pakker til en rigtig, rigtig god pris. 

Kærgården, der er et af de absolut største smørbrands i Danmark, er blot én i rækken af de gode tilbud, som det populære hypermarked kører. 

Så du kan med fordel tjekke deres tilbudsavis ud. 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig