Bilka med stor nyhed

Af: Thea Andersen

|

12/01/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hverdagen bliver endnu lettere, når Salling Group udvider hjemmelevering af dagligvarer til endnu flere danskere med udgangspunkt i Bilkas varehuse – tæt på danskernes hverdag.

Mest læste i dag

Bilka ToGo Hjemmelevering bliver forankret regionalt med kortere transportveje mellem butik og kunde og giver et langt større sortiment til endnu stærkere priser samt markedets stærkeste tilbudsavis med flere og billigere tilbud end i dag.

Samtidig giver brugen af Bilkas varehuse muligheden for endnu mere effektiv planlægning og udførelse af opgaverne. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

”Vi har et ønske om at kunne betjene flere dele af landet. Da Salling Group gik i luften med hjemmelevering, var det med levering fra én lokation, nemlig Føtex Hjemmeleverings lager i Ishøj. Efter vækst under corona-pandemien er markedet for hjemmelevering faldet tilbage, og for at kunne realisere ønsket om at nå rundt i Danmark, må vi tilrette den model, vi bruger," siger administrerende direktør i Salling Group Per Bank, som uddyber:

”Det gør vi ved at udnytte, at vi i forvejen er til stede ud over landet med store varehuse, der har et meget stort vareudvalg med endnu flere og billigere tilbud. Det ligger samtidig i tråd med det, kunderne efterspørger i den aktuelle situation.”

I alt får kunderne med Bilka ToGo Hjemmelevering senere på året adgang til 30.000 varenumre inden for dagligvarer og nonfood. Varerne bliver pakket i Bilka-varehuse i Aalborg, Aarhus, Trekantområdet, Odense og København, hvor medarbejderne ud over at pakke varer til hjemmelevering også servicerer Bilka ToGo.

Leveringen vil foregå med egne biler og servicebude, fortæller direktør i Bilka Mark Nielsen, der får ansvaret for Bilka ToGo Hjemmelevering.

”Hjemmelevering er hverken for os eller vores konkurrenter nogen guldrandet forretning, og derfor har vi brug for en endnu mere solid og fleksibel leveringsmodel. Det får vi med Bilka ToGo Hjemmelevering gennem en regional tilstedeværelse, hvor varerne pakkes tæt på, hvor kunderne bor, i et fleksibelt set up i forhold til medarbejdere og med et stærkt sortiment fra Danmarks største varehuse,” siger Mark Nielsen.

Medarbejdere ansat ved Føtex Hjemmelevering, som lukker ned som følge af skiftet i leveringsmodel, søges omplaceret til ledige stillinger i andre dele af Salling Group, hvor der er brug for medarbejdere.

Anbefalet til dig