Bilka med vild melding: I Vejle er det over 11.000 kroner

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu lyder der en helt særlig meld

Lige nu læser andre også

Kunderne i Bilka Vejle har det seneste halve år støttet Broen Vejle, når de har pantet flasker og dåser i den lokale Bilka. Hver en krone, der er kommet ind fra de handlendes pant, har det lokale varehus fordoblet. Det betyder, at Broen Vejle i alt får 11.817 kroner. Beløbet er samlet ind fra april til september.

Det oplyser Salling Group i en pressemeddelelse.

I Bilka i Vejle har kunderne aktivt valgt at støtte Broen Vejle med deres arbejde med ensomme og trængte børn og unge, når de har båret pantflasker og -dåser til flaskeautomaten. Med et enkelt tryk på pantknappen har kunderne aktivt valgt at sende deres pantpenge videre til Broen Vejle.  

Det glæder varehuschef Sten Kjeldsen i Bilka i Vejle. 

“Det at kunne give tilbage til vores lokalsamfund, er noget, der er rigtigt vigtigt for os i Bilka Vejle. Derfor er jeg også glad for at kunne overrække denne donation, så Broen Vejle fortsat kan blive ved med at gøre en forskel for udsatte børn og unge,” siger han.  

Foto: Bilka

Der er stor glæde hos Broen Vejle over de mange tusinde kroner fra de pantglade kunder.  

”Vi er rigtig glade for den donation, vi modtager fra Bilka Vejle og Bilka Vejles kunder. Det gør en verden til forskel for os at vide, at vi har så god opbakning i vores lokalsamfund. De indsamlede penge går til ensomme og udsatte børn og unges kontingenter og sportsudstyr, så de på den måde kan være med i det gode foreningsliv og opleve de værdier, der er ved dette,” siger Susanne Clausen, formand i bestyrelsen for Broen Vejle.    

Pengene fra Bilkas flaskerum går ubeskåret til at støtte det lokale formål, så tingene bliver lidt lettere for Broen Vejle og samtidig sikre børn og unges trivsel samt opbakning til andre gode formål. Når pantpengene fra kunderne er opgjort, fordobler Bilka beløbet. Det er for at understøtte og styrke den lokale indsats. Også fremover vil Bilka-kunder kunne vælge mellem at indløse deres pant i forbindelse med en indkøbstur eller sende den videre til de lokale ildsjæle. 

Om Bilka pantdonationer 

  • Siden 2020 har kunder i Bilka kunnet sende deres pant direkte videre til lokallivet 

  • I perioden april til september i år bliver der i alt doneret 212.899 kroner fra 17 forskellige Bilka-varehuse landet over  

  • Pantdonationerne fra Bilka bliver opgjort to gange om året  

  • Næste opgørelse er i starten af april 2024 

  • Det lokale varehus bestemmer selv, hvilken forening eller klub, det vælger at donere til 

Anbefalet til dig