Billeder fra supermarkeder får folk til at måbe: Kan du hvad de gør ved osten?

25/07/2022

Henrik Rothenbücher

Foto: Twitter
Billeder fra supermarkeder i Europa, har fået folk til at måbe. Kan du se, hvad der blandt andet er gjort ved osten?

Mest læste i dag

Det er bestemt ikke blot i Danmark, at fødevarepriserne er steget til vejrs. Derimod er det gældende flere steder i verden.

Som følge af, at fødevarepriserne er steget markant på det seneste, er der flere supermarkeder, der er begyndt at tyverisikre varer som smør, kød, ost og babymad, hvilket især ses i Storbritannien.

Blandt andet har Aldi valgt at tyverisikre en ost, der koster, hvad der svarer til cirka 35 danske kroner. Det er dog ikke alt, for det ses også, at de har valgt at tyverisikre en pakke smør, der har en pris, der svarer til ca. 51 danske kroner.

Det er dog ikke kun Aldi, der har valgt at sikre deres varer på denne måde. Det er der tilsyneladende også flere andre supermarkeder i Storbritannien, der har gjort, for at sikre, at deres kunder ikke forsøger at stjæle varer som kød, smør, ost og babymad. 

Det er der flere kunder i disse supermarkeder, der har taget billeder af, som de har valgt at dele på de sociale medier. Her er der mange, der har givet udtryk for, at de er overraskede over, at supermarkederne har gjort det.

Simon Roberts, der er administrerende direktør for Sainsbury's, har gjort det klart, at den stigende inflation kun vil øge det økonomiske pres på familiernes budget.

Han har udtalt sig til det britiske medie Daily Mail, hvor han har forklaret, at de forsøger at holde priserne på de mest basale varer nede.

Det er dog ikke kun i Storbritannien, at de har valgt at beskytte deres varer bedre. Det er også noget, der ses i Tyskland, hvor det dog især er kød og fisk, der er blevet sikret bedre mod tyveri.

Det må formodes, at supermarkederne føler behov for at tyverisikre deres varer, fordi de har oplevet en stigning i antallet af tyverier.

Dette kan naturligvis hænge sammen med, at rigtig mange har svært ved at få deres økonomi til at hænge sammen. Det er dog ikke blevet bekræftet af nogle af de omtalte supermarkeder, at det er en stigning i antallet af tyverier, der har forårsaget det.

Anbefalet til dig