Bizar episode i Kvickly: Varehuschef endte i ambulance

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Varehuschefen blev fragtet til hospitalet.

Mest læste i dag

Søndag morgen dannede Kvickly i Holstebro ramme for en ubehagelig episode.

Varehuschefen i butikken havde nemlig opdaget, at en mand havde stjålet varer for et par hundrede kroner, hvorfor han valgte at konfrontere manden.

Det skriver TV Midtvest.

Da tyven, en mand på 32 år, blev konfronteret, valgte han at lægge varerne fra sig, hvorefter han gik til angreb på varehuschefen ved at slå ham i hovedet.

Efter det flygtede manden fra stedet. Sådan siger Andreas Bang Andersen, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands politi.

“Overfaldet har været så voldsomt, at medarbejderen mistede bevidstheden et kort øjeblik”, fortæller vagtchefen.

Kort efter overfaldet blev varehuschefen hentet af en ambulance, der kørte ham på hospitalet, men det slutter ikke med det.

Kendt af politiet

Situationen skete tidligt på dagen, og politiet modtog anmeldelsen af overfaldet klokken 08.28.

Omtrent en halv time senere havde politiet dog fået fat i manden, der havde begået overfaldet.

Grunden til at det lykkedes for politiet at få fat i manden relativt hurtigt var, at flere betjente kunne genkende manden fra overvågningen, hvorfor det hjalp dem gevaldigt i arbejdet omkring at opspore ham.

Kan se frem til at sidde bag tremmer

Manden, der begik overfaldet, er nu sigtet for både butikstyveri og vold, men han slipper for at blive sigtet for røveri, da han ikke tog de stjålne varer med sig.

Til trods for at straffen sædvanligvis er højere for røveri, så kan denne mand alligevel se frem til længere tid bag tremmer, vurderer vagtchefen.

Da mandens fortid ikke just er ren, har politiet valgt at holde ham i varetægt. Mandag skal han fremstilles i grundlovsforhør, hvor retten skal forholde sig til spørgsmålet om varetægtsfængsling.

Dette skal foregå i Retten i Holstebro.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig