Bizar video: Kendt journalist 'tager den frem' under koncert

22/03/2023

Ida Hansson

Foto: YouTube
Journalisten tog under en Rod Stewart-koncert sin penis frem.

Mest læste i dag

Rystende optagelser er dukket op af den australske musiklegende Molly Meldrum, der blotter sig selv ved en Rod Stewart-koncert - kun måneder efter at have 'moonet' for publikum ved en Elton John-optræden.

En video, som Daily Mail Australia har fået, viser den 80-årige tv-stjerne sine ædlere dele frem ved slutningen af ​​koncerten i Melbournes Rod Laver Arena onsdag aften.

Den tidligere 'Hey Hey It's Saturday'-stjerne ser ud til at tisse på gulvet, mens han kigger op på scenen og bærer sin Stetson cowboyhat.

Den alarmerende episode er den seneste i en række af stadig mere bizarre løjer af Meldrum, som var en grundpille på australsk tv i årtier og venner til nogle af de største navne inden for musikken.

Underholdningskommentator Peter Ford udtrykte bekymring om, at tv-legenden ikke har været tilstrækkeligt overvåget, siden han faldt fra en stige i 2011 og fik hovedskader.

"Hans dømmekraft er svækket, det er et faktum. Jeg kommer ikke med undskyldninger for dårlig opførsel," sagde han til 2GB tirsdag.

I videoen ses en kvinde stå bag ham og tilfældigt banke sin hånd på stoleryggen i takt med musikken, tilsyneladende uvidende om, hvad der skete foran.

Øjenvidner har sagt, at de advarede sikkerhedsvagter om urinen på gulvet. Det skriver Daily Mail.

Men vagterne var 'mere bekymrede over, at folk filmede Meldrum' end om at fjerne urinen fra gulvet.

Hvis du vil se episoden kan du klikke her.