Bjarne Riis melder ud om Jonas Vingegaard: "Nu er jeg ikke længere i tvivl"

Nyheder
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Bjarne Riis er ikke længere i tvivl.

Mest læste i dag

Bør han deltage? Er han i god nok form til at konkurrere med, hvor det er sjovt? Kan han vinde det hele?

Spørgsmålene om Jonas Vingegaard har været mange, men efter den første etape, som blev kørt i lørdags, var der optimisme at spore hos B.T.s cykelekspert, Bjarne Riis.

På trods af, at meget har været uvist, så er den tidligere cykelrytter ikke længere i tvivl om, hvad Vingegaard vil opnå i år.

"Nu er jeg ikke længere i tvivl. Jonas er her for at køre klassement. Jonas så god ud, han hold gik frem og tog kontrol. Pointen med det var ikke at risikere noget og give Jonas ro, og det er godt for ham," skriver han.

Ifølge Bjarne Riis er der heller ikke nogen grund til at lægge skjul på, hvad det helt klare og overordnede mål er:

"Jonas kan lægge alt det andet fra sig nu. Slut med at sige, at han bare er glad for at være her. Den køber vi ikke længere. Han er her for at køre efter et resultat. Det er tydeligt at se."

Skal være far igen

Vingegaards hold, Visma-Lease a Bike, løftede forleden sløret for, at den danske cykelstjerne og hans hustru, Trine, venter barn.

På et Tour de France-pressemøde var Vingegaard-familien til stede, og her kunne det observeres, at Trine havde fået en lille babybule.

Barnets køn er endnu ukendt.

Vi her på redaktionen ønsker familien Vingegaard stort tillykke med det kommende medlem.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig