Blachman indrømmer stor fejl: Det var dumt

Foto: Ken Hermann/TV 2

Thomas Blachman lægger sig fladt ned.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Thomas Blachman er blevet et synonym med "X Factror", som han har været en del af i hele 14 sæsoner. Men han er dog også blevet kritiseret for sin væremåde, herunder måden, hvorpå han snakker til deltagerne, hvilket flere tog til tale sidste sæson, hvor mobning var i fokus. 

Det blev dog hurtigt overskygget af hans kommentar til Zulu Awards, hvor han befandt sig på scnen for at holde takketale, som dog endte med at gå en smule over gevind.

Læs også

Puk Elgårds store glæde: Er blevet 'bedstemor'

"Dette lille lorteland. Hvad er det, vi kan? Tessa, jeg står i telefonbogen - kom og knald mig, min elskede," kom det blandt andet fra Thomas Blachman til den 23-årige rapstjerne. 

Han har dog siden undskyldt for sin kommentar overfor Tessa, ligesom han gjorde det overfor TV 2. 

Det skriver Ekstra Bladet

Taler ikke på samme måde

Thomas Blachman fortæller også selv til Ekstra Bladet, der har spurgt, hvorvidt man vil se en ændring i hans tone i "X Factor" efter Tessa-kommentaren, hvortil han siger, at han ikke længere taler på samme måde til deltagerne, som han plejede. 

Han mener dog også, at han har en helt speciel måde at gøre det på, som ikke er for hård. 

"Jeg har en evne at formulere en hård tone på, hvor jeg rammer adressaten på deres stærkeste splitsekund. Der er en timing-ting. Hvis jeg havde sagt tingene et sekund før eller efter, var det krakeleret. Men jeg rammer lige præcis der, hvor det står allerstærkest, og forstår, hvad jeg mener, og tager det med hjem."

Han fortæller efterfølgende, at det ikke nytter noget, at alle er "nogle fedterøve". 

"Hvis de græder, så er det de brosten, de vandrer videre på til et bedre sted at gå hen. Vi kan jo ikke være nogle fedterøve med hinanden. Vi bliver nødt til at sige tingene, som de er, og jeg er et gavmildt menneske," siger han.

Slutteligt bliver han spurgt, hvordan tonen til Zulu Awards harmonerer med MeToo- og anti-mobning-tider, hvortil han lægger sig fladt ned. 

"Det var et øjeblik, som jeg på alle mulige måder har bekræftet, at det var ... Jeg begår sjældent fejl, vil jeg sige. Men det var nok det tætteste på, jeg har været. Det var dumt, og så har jeg ikke mere at sige til det."

Læs også

Voldsmand spærrer 18-årig kvinde inde: Der er bare ét problem