Udnyt Black Friday: Var det noget med en tur i luftballon eller racerbil?

Af: Mie M.B

|

21/11/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En gave kan være andet end en pakke under træet. Det kan også være en oplevelse

Mest læste i dag

Glem de konventionelle gaver som den nyeste bestseller eller de teflonbeklædte stegepander og gå på opdagelse i en verden af unikke oplevelser, der vil skabe varige minder for dem, du holder af. Oplevelser er blevet mere og mere almindelige at give i gave, men det er ikke altid nemt at finde dem på tilbud. Dette år er der måske lidt at komme efter. Vi har lavet lidt research og har fundet følgende:

Smartbox

Måske den største leverandør af pakkeløsninger indenfor oplevelser herhjemme. Lige nu kører de med 20% på udvalgte oplevelser og ophold, så der er lidt at komme efter. Få eks. Et ophold på Kellers Park for to personer for kun 2559,20 kr hvor pakken inkludere både deres fantastiske spa og en 3-retters menu.

Truestory

Et væld af anderledes oplevelser kan lægges i kurven, men hold øje med siden d.24 november, da de ikke har afsløret deres rabatter og besparelser endnu. Chancen for at få tilbud på en racertur, en ballonflyvning eller anden vild oplevelse er stor, så evt. Også overvej at skrive dig op til deres nyhedsbrev for at modtage rabatkoden allerede på torsdag.

Alsik Hotel i Sønderborg

En alletiders mulighed for at prøve det skønne Alsik beliggende ud til fjorden i Sønderborg. Deres spa og fantastiske køkken er helt sikkert et ophold værd, og nu kan du booke et ophold for to personer for kun 1100. Men du skal være hurtig, der er begrænsede antal bookinger til denne skarpe pris.

Sunweb

Rejsebureauet giver en lille rabat ved køb af ferie i 2024. Det er ikke imponerende, hvad de har derinde, men lidt har vel også ret, når beløbene er desto større. Og måske er glæden ved en rejse til de varme lande desto skønnere når den modtages om vinteren, end når først hedebølgen rammer herhjemme.

Lalandia

Lalandia reklamerer lige nu med at du kan spare 40 % ved booking af dit næste ophold i 2024. Men man skal være hurtig, da det er først til mølle med pladserne. Rabatten gives på et ophold fra torsdag til søndag og kan bruges over hele landet. Billigste pris er hvis der bookes i Rødby, hvorimod den største besparelse er hvis man booker i Billund.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig