Hun blev fyret efter 13 år på TV 2: 'Det var jo en gave'

Af: Thea Andersen

|

21/08/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ann Lind Andersen ser TV 2-fyringen som 'en gave'.

Lige nu læser andre også

I 13 år har seer på 'Go’ Morgen Danmark' hørt Ann Lind Andersen tale om film og serier, men det sluttede i maj 2022, da hun blev fyret fra kanalen.

Dette afslørede hun selv i et opslag på Instagram.

"Det er selvfølgelig lidt vemodigt for mig personligt og meget ærgerligt for behandling af filmstoffet sådan generelt i danske medier, og jeg kommer til at savne hele holdet i studiet med de hyggelige morgener," skrev hun blandt andet i et opslag på det sociale medie.

Årsagen var, at 'Go’ Morgen Danmark' besluttede ikke længere at have filmanmeldelser.

En gave

Den erfarne filmanmelder har nu, over et år efter, sat ord på fyringen.

Det gør hun i et interview med Alt for damerne ifølge BILLED-BLADET.

"Det var jo en gave, for jeg har så mange ideer til projekter, jeg gerne ville i gang med, men jeg sad fast i trygheden ved et fast job. Jeg var nok stoppet af mig selv alligevel på et tidspunkt, men jeg fik i stedet en fyreseddel og dermed også en fratrædelsesordning, som gjorde, at jeg havde ro til at starte mit eget firma, og dét var en gave," fortæller hun til mediet.

Du kan læse hele interviewet her.

I dag har Ann Lind Andersen og hendes kollega fra 'Go’ Morgen Danmark', Casper, deres egen platform til anmeldelser af både film og serier. Platformen hedder 'What to Watch'.

"'What to Watch' (følg os endeligt der! what2watch.dk + FB + YouTube + website). Der kommer jeg til (stadig) at udfolde min kærlighed til film, filmformidling og at fortsætte som filmanmelder. Så måske bliver det til 28 år mere (just kidding!)," lød det videre i opslaget.

Med 28 år henviste Ann Lind Andersen til, at hun igennem 28 år havde arbejdet som filmanmelder. Foruden de 13 år hos 'Go’ Morgen Danmark' har hun været ansat hos Aarhus Stiftstidende, Nova FM og Berlingske i ti år.

Anbefalet til dig