Blev millionær fra sengen

08/4/22 07:22

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
En mand fra Aalborg fik søndag morgen noget af en overraskelse.

Manden, som bor i Aalborg, følte sig særligt langsom i optrækket den pågældende weekendmorgen, men det skulle ændre sig. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Jeg lå i sengen og tænkte, at jeg ville tage et spil på iPaden. Jeg tog ved en fejl et prøvespil, hvor jeg vandt, og tænkte hov, spiller jeg ikke rigtigt”, siger manden og griner.

Så fik han trykket på de rigtige knapper, og det hele flaskede sig.

”Det var i første hug. Jeg trykkede på ”skrab alt”, og det var en hjertet-oppe-i-halsen oplevelse at se tallene tælle opad. Jeg fulgte ikke rigtigt med, man skulle finde harer, tror jeg, men tallet startede ved 0, og tæller opad. Og den bliver ved med at tælle opad. Der stiger pulsen, kan jeg mærke. Det var en fantastisk oplevelse at se tallene komme frem”, siger den glade vinder med et smil.

Troede først ikke på det

Tallet på skærmen stoppede på 2 mio. kr. Han troede først ikke på det, men ringede til Danske Spil og fik bekræftet den glædelige nyhed. Selvom manden ikke som sådan mangler penge, og i forvejen investerer en del, giver det ham stor glæde at spille skrabespil – og selvfølgelig at vinde.

”Jeg har aldrig vundet noget stort, så det var en rigtig god oplevelse. Jeg har fortalt det til mine børn – de sagde wauw, og den ene spurgte så, om jeg ikke lige ville overføre 500.000 kr. på Mobile Pay. Det blev så et nej”, ler manden højt.