Blev millionær med Lotto og solgte bilen til lillebror: Du griner, når du læser beløbet

Nyheder
Foto: Danske spil
Foto: Danske spil
Det er vist, hvad man kalder 'familierabat'.

Lige nu læser andre også

Hver gang Danske Spil lader millionerne regne på kunderne, så sker det tit, at det drypper på kundernes nærmeste.

Ganske ofte får børn og børnebørn del i de store gevinster fra Lotto og Eurojackpot, men det sker også, at glæden bliver delt med andre familiemedlemmer.

Se nu bare historien om den sønderjyske storebror, der for nyligt vandt 1.000.000 kroner via Lottos ugentlige ekstratrækning Millionærchancen – han er et godt eksempel på, at en storebror er og bliver en storebror, også selv om begge er nået godt op i årene.

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Jeg fik udleveret sådan en seddel, hvor der stod, at jeg ikke kunne få gevinsten udbetalt, fordi gevinsten var på mere end 5.000 kroner. Nede i banken kunne de ikke hjælpe mig, og så fik jeg min lillebror til at ringe til Danske Spil for at tjekke det. Og så var det lige før, at min lillebror hujede mere end mig. ’Juhuuu! Du har vundet en million!’ råbte han, hvortil jeg bare svarede: ’Nå, det er da super…’,” fortæller den ældre storebror med sindsro.

Det skulle jo nødig fremstå som om, at storebror blev alt for overvældet over nyheden fra lillebror. Næh, den korrekte rollefordeling mellem store- og lillebror er nemlig en anden.

Det er storebror, der passer på lillebror, og sørger for, at det hele er i orden. Og derfor er det også storebror, der kommer med de gode nyheder.

Og det gjorde storebror også i denne historie. Han brugte fluks en del af millionen til at købe sig en ny bil – og tænkte i samme øjeblik på sin lillebror.

”Jeg kunne have fået 40.000 i bytte for min bil, men nej, pokkerme nej!” siger manden, som med en rund million på kontoen nok mente, at han havde overskud til at gøre en halvskidt forretning til glæde for sin lillebror.

”Jeg vidste, at min lillebror og hans kone godt kunne bruge en bil. Først ville han ikke købe den af mig, men så lavede jeg en slutseddel, hvor jeg skrev 78 kroner. Og så havde han 78 kroner med i kontanter, da han kom her og overtog bilen. Det blev han altså glad for – og det var lige så dejligt for mig,” fortæller den ældre storebror med et grin.

Anbefalet til dig