Blev skrottet af DR: Nu vender han tilbage

Af: Thea Andersen

|

25/01/2024

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ole Tøpholm vender tilbage til Eurovision.

Mest læste i dag

'Det bliver desværre ikke længere mig, der skal kæmpe for guld til Danmark. DR har besluttet, at jeg er færdig som Eurovision kommentator.'

Sådan lød det fra Ole Tøpholm i et opslag på det sociale medie X, der tidligere er kendt som Twitter, tilbage i 2021 - og han var bestemt ikke den eneste, der ærgrede sig over, at han fik sparket:

"Hej Ole. Virkelig en trist nyhed. Du er Danmarks stemme under Eurovision. Hvor er det bare gået ned af bakke for DR i år," skrev en bruger i kommentarfeltet, mens en anden kommenterede:

"Undskyld HVAD!? @DRNyheder i er nogle kæmpe idioter. En stemme vi alle glæder os til at høre hvert år med vittige kommentarer og en enorm viden kan da ikke bare blive skrottet!"

Hvis du også har savnet at høre Ole Tøpholms stemme i fjernsynet, så er der godt nyt.

På X løfter han nemlig sløret for, at han vender tilbage i sin kommentatorrolle.

'Jeg vender tilbage som Eurovision kommentator på DR1. Det bliver min sæson 11, og jeg glæder mig,' afslører han.

Det betyder, at Ole Tøpholm skal, som han tidligere har gjort, kommentere både de to semifinaler og den store finale, der i år løber af stablen i Malmø den 7., 9. og 11. maj, og ifølge Her & Nu lover han, at gejsten i kommentatorboksen vil være lige så høj, som den var, da han stoppede.

"Det skal være landskampsstemning med den rød-hvide klaphat og fest. Jeg gør, som jeg plejer," siger han.

Dansk Melodi Grand Prix 2024 afholdes den 17. februar, og her skal vi finde ud af, hvem af deltagerne der skal sendes en tur over Øresund til Eurovision Song Contest i Malmø.

Du kan se alle deltagerne her.

Anbefalet til dig