Bokser død

23/08/2023

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Bokseren er gået bort i en alder af blot 69 år.

Mest læste i dag

Den tyske bokserverden sørger tabet af bokseren René Weller. Den tidligere europamester døde tirsdag aften i en alder af 69 år.

Hans kone Maria bekræftede onsdag aften en tilsvarende melding fra avisen "Bild" til det tyske pressebureau.

"Hånd i hånd og i mine arme forlod du mig kl. 17.50 i dag hjemme" skrev hun på parrets fælles Instagram-side.

René Weller, der boede i sin hjemby Pforzheim, havde lidt af demens i årevis, og han og hans kone offentliggjorde sygdommen i sommeren 2021.

"Du kæmpede som en løve, men tabte desværre din sidste kamp. Jeg takker dig for det smukke liv og vores unikke store kærlighed," tilføjede hustruen på Instagram.

René Wellers skæbne blev tydelig i de sidste par dage. Hans kone bad sine venner om at sige farvel til ham.

Bokseren spiste kun "semuljegrød med sukker og kanel" og "noget kakao" de sidste dage han levede. Det oplyser Time.news.

Foto: YouTube/René Weller

René Weller var mere en "bare" professionel bokser. Han havde blandt andet også en kriminel side.

Den femdobbelte "Årets bokser" trak overskrifter med sin anholdelse i 1999. Han blev blandt andet idømt syv års fængsel for handel med stjålne varer og kokain, hvoraf han kom til at afsone fire. Efter sin løsladelse forsøgte René Weller sig som skuespiller, musiker, boksetræner og initiativtager til et underholdningsshow.

René Weller og hustruen har allerede planlagt alt til begravelsen. Ifølge Maria Weller skal seks tidligere boksere bære kisten ind i kapellet, mens sangen "Time to say goodbye" af Andrea Bocelli skal spilles. Indvendigt er kisten foret med Harley-Davidson sengetøj, mens ydersiden er dekoreret med en rød rose, René Wellers originale boksehandsker og et tysk flag.

Anbefalet til dig