Boligannonce vækker opsigt: Koster 6700 kroner

Af: Lucas Andreas

|

12/07/2024

Nyheder
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det er ikke mange kvadratmeter, man kan boltre sig rundt på.

Lige nu læser andre også

Det fleste af de, der bor i lejebolig, har nok selv mærket på bankkontoen, at det ikke er billigt at leje sig ind i de store byer.

Priserne har over de seneste år været på himmelflugt, og det synes ikke at stoppe lige foreløbigt.

Samme tendenser ser vi i mange andre storbyer rundt om i verden, og faktisk kunne det se ud til, at vi ikke skal være så utilfredse endda herhjemme.

En boligannonce fra Australske Sydney er nemlig gået verden rundt for at vise de absurde beløber det kræves for at leje selv den mindste lejlighed.

I en opsigtsvækkende annonce på Facebook Marketplace tilbydes et såkaldt "solrum" – i realiteten en indglasset altan – til en månedlig leje på 1.440 australske dollars, hvilket svarer til cirka 6.700 danske kroner. '

Balkon er beliggende i Sydney, og er spartansk møbleret med en enkeltseng, et spejl, et tæppe og gardiner. Annoncen beskriver rummet som værende klar til indflytning og passende til én person.

Det skriver det australske medie News.

Den 2-værelses lejlighed, som altanen hører til, kan også lejes for 5.200 australske dollars om måneden, svarende til cirka 24.200 danske kroner, eksklusive el og internet.

I Sydney ligger den gennemsnitlige lejepris for en bolig i øjeblikket på omkring 2.800 australske dollars pr. måned, hvilket svarer til cirka 13.100 danske kroner.

Foto: Facebook

Anbefalet til dig